Om oss

Munck Cranes AS er en av de største produsentene og leverandørene av kraner og løfteutstyr i Norge idag. Munck AS ble grunnlagt i 1924 og har siden den gang hatt et vedvarende fokus på kvalitet, utvikling og nytenkning. Selskapet, og alle dets avdelinger i Norge, er godkjent og sertifisert iht. ISO 9001. Vårt mål er å hele tiden utvikle oss i takt med gjeldende regelverk, kundenes ønsker og de behov som kreves i bransjen, både innenlands, såvel som i utlandet.

Riktig og sikker bruk, sammen med effektiv utnyttelse av kraner og løfteutstyr, er viktige elementer når det gjelder å opprettholde og forbedre produktivitet og konkurransedyktighet i de forskjellige bransjer. Munck Cranes  har som målsetning å være en nøkkelspiller når det gjelder denne utviklingen, både i Norge og på det internasjonale markedet.

Totalleverandør
Munck står for lang erfaring og kompetanse når det gjelder løfteinnretninger for håndtering av laster først og fremst opp til 500 tonn, men er også å regne som en totalleverandør av kraner og løfteutstyr innen alle typer industri og andre bruksområder, både i Norge og utenlands.

Ved vårt hovedkontor i Bergen har vi produksjons- og lagerfasiliteter på ca. 8000m2. Dette er også vårt administrasjonssenter, og vi er i tillegg representert med 5 servicesentre spredd over hele Norge. Våre 155 ansatte er motiverte og opptatte av en konstant utvikling av våre produkter og tjenester.

Erfaring
Vi nærmer oss 100 års erfaring, og dette er noe av det du finner innebygget i Munck's kvalitetsprodukter. Våre ansatte består av bl.a høyt utdannede ingeniører og teknikere som står klare til å løse løftetekniske utfordringer, samt å bistå med teknisk assistanse for våre kunder. Vi er også stolt av å kunne si at våre produksjonsmedarbeidere og serviceteknikere er dyktige, dedikerte og erfarne.